Babin Kolac

?????

 

???

 

??????

??????

Контакт

Адреса:
Ул. Ленин бб
Прилеп
Р. Македонија
7500
E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 048 428 744
Факс: 048 428 744
Joomlart

Find us on facebook

Facebook Image

Contact

Zito Prilep AD Prilep
7500, Prilep
Macedonia
Office 048 428 744
Bakery 048422-036 / 048 523 920
E-mail: zito_pp@yahoo.com