Babin Kolac

?????

 

???

 

??????

??????

Продавници

Е-пошта Печати PDF

Продавници
Локации и телефони

1.

Во центарот на градот

048 401 989

prodavnica kaj Osnoven Sud

Кај основен суд Прилеп

048 523 918

prodavnica kaj Bolnica

Кај Општа болница

048 523 912

prodavnica kaj Koco Racin

Кај О.О.У Кочо Рацин

048 523 912

5.

Кај Интернатот

048 523 917

6.

Кај новата автобуска станица

048 523 914

7.

Кај Брза Помош

048 525 604

8.

Кај Гимназијата

048 523 563

zito prilep objekt

За поголеми порачки:

Дирекција 048 428 744
Пекара 048 422 036 и 048 523 920

   
Joomlart

Find us on facebook

Facebook Image

Contact

Zito Prilep AD Prilep
7500, Prilep
Macedonia
Office 048 428 744
Bakery 048422-036 / 048 523 920
E-mail: zito_pp@yahoo.com